Kraslotenhoofdprijs geen 1 aprilgrap

Rijswijk, 2 april 2012 - Een hoofdprijs van 50.000 euro netto winnen op 1 april. Het overkwam een 27-jarige man uit Etten-Leur. De man kreeg een 7 Klapper kraslot voor zijn verjaardag cadeau en kraste het direct met veel plezier open. Al snel zag de winnaar dat hij prijs had, waarop zijn familie dacht dat het om een 1 aprilgrap ging.

 

"Geweldig! Ik ontving het kraslot voor mijn verjaardag van mijn moeder en ben direct gaan krassen natuurlijk. Heel mijn familie stond op z'n kop, want niemand geloofde mij omdat het 1 april was. Het is niet te beschrijven wat er door je heen gaat als je ziet dat je zo'n grote prijs wint. Ik wil er misschien van op vakantie naar Puerto Rico," aldus de gelukkige winnaar.

 

Iedereen wint met Krasloten

Niet alleen spelers winnen met Krasloten, ook goede doelen winnen. Krasloten is een product van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC*NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen. Voor meer informatie zie www.krasloten.nl.