Man uit Noord-Holland wint ruim twee ton met Lucky Day

Rijswijk, 30 maart 2012 - Een trouwe Lucky Day speler uit Noord-Holland heeft met Lucky Day 210.000 euro gewonnen. De gelukkige man speelt al jaren dagelijks mee met Lucky Day met willekeurige getallen. Het winnende lot is verkocht bij Jumbo Diemen Kruidenhof in Diemen.

 

"Eindelijk! Ik speel al zoveel jaar dagelijks mee met Lucky Day en hoopte dat ik ooit een grote prijs zou winnen. Ik kijk dagelijks trouw naar de uitslag op teletekst, ook dit keer. Het is een groot bedrag, dus dat moet even bezinken. Echt werkelijkheid is het nog niet. Ik heb er wel over nagedacht om er een nieuwe auto van te kopen. Dat houd ik nog een heel mooi bedrag over wat ik op mijn spaarrekening zet," aldus de gelukkige winnaar.

 

Iedereen wint met Lucky Day

Niet alleen spelers van Lucky Day winnen met Lucky Day, maar ook goede doelen winnen. Lucky Day is een onderdeel van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van Stichting De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC*NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.